Artikel gepubliceerd op 31 januari 2022

De Proludic catalogus 2022 is op aanvraag verkrijgbaar of kan worden bekeken op onze website. Meer dan 300 pagina’s Proludic advies en expertise op het gebied van speeltuinen en sportterreinen. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en meubilairlijnen.


NIEUW Sportaanbod

Proludic heeft haar sportaanbod uitgebreid en speelt in op de behoefte van “Sport voor iedereen”. De jongste sporters, vanaf 6 jaar, worden uitgedaagd door het spectaculaire “Ninja Parcours”. Plezier en sport staan hier voorop en gaan hand in hand! Voor de (pre)pubers en de jong volwassenen is een nieuwe serie van Street Workout en Calisthenics toestellen ontworpen. Meer uitdaging dan ooit! Daarbij zijn er vele Multisport toevoegingen ontwikkeld die de diversiteit-, inclusie- en sportmogelijkheden vergroten.

Het Ninja Parcours is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners. De af te leggen routes zijn geïnspireerd op de Ninja Warrior shows. Elke gebruiker daagt zichzelf en/of medesporters uit, om de hindernisbaan goed te doorlopen tot aan de finishlijn.

De Street Workout structuren spelen in op maatschappelijke uitdagingen: diversiteit, multigeneratie en inclusie. De ontwikkeling en reflectie is uitgevoerd in samenwerking met de World Federation of Street Workout (WSCWF). Zo zijn alle grepen, de diameter van de stangen en de treden aangepast zodat ze gemakkelijk en veilig door iedereen gebruikt kunnen worden.

Het Multisport assortiment heeft diverse aanvullende “spel”accessoires gekregen. Doel daarvan is het promoten van spel in sport waarbij spel een aanvulling is op sport en vice versa.


NIEUW Speelaanbod

Meer producten, veel video’s maar ook veel foto’s… blader door de catalogus 2022 en (her)ontdek het Proludic aanbod!

Onze nieuwe catalogus geeft u gegarandeerd inspiratie voor uw toekomstige projecten!

Recent

“Het Vitale Schoolplein”

Artikel gepubliceerd op 19 oktober 2022

Benieuwd naar de “Schoolplein Trends” van vandaag de dag? Bekijk onze 5-delige schoolplein video serie hieronder. Laat u informeren en inspireren. Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken met ‘het Vitale Schoolplein’. Een...

Het belang van een “motoriek” stimulerend schoolplein

Artikel gepubliceerd op 17 oktober 2022

Motoriek is het vermogen om te bewegen. Kinderen die achterblijven met hun motorische ontwikkeling, zullen minder makkelijk en minder graag bewegen, ook als volwassenen. Terwijl voldoende beweging samen met goede voeding een belangrijke basis vormt voor een gezond leven. Verschillende onderzoeken laten zien, dat kinderen met een goede motoriek zich over het algemeen fitter voelen, mentaal en sociaal beter functioneren...