Artikel gepubliceerd op 31 januari 2022

De Proludic catalogus 2022 is op aanvraag verkrijgbaar of kan worden bekeken op onze website. Meer dan 300 pagina’s Proludic advies en expertise op het gebied van speeltuinen en sportterreinen. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en meubilairlijnen.


NIEUW Sportaanbod

Proludic heeft haar sportaanbod uitgebreid en speelt in op de behoefte van “Sport voor iedereen”. De jongste sporters, vanaf 6 jaar, worden uitgedaagd door het spectaculaire “Ninja Parcours”. Plezier en sport staan hier voorop en gaan hand in hand! Voor de (pre)pubers en de jong volwassenen is een nieuwe serie van Street Workout en Calisthenics toestellen ontworpen. Meer uitdaging dan ooit! Daarbij zijn er vele Multisport toevoegingen ontwikkeld die de diversiteit-, inclusie- en sportmogelijkheden vergroten.

Het Ninja Parcours is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners. De af te leggen routes zijn geïnspireerd op de Ninja Warrior shows. Elke gebruiker daagt zichzelf en/of medesporters uit, om de hindernisbaan goed te doorlopen tot aan de finishlijn.

De Street Workout structuren spelen in op maatschappelijke uitdagingen: diversiteit, multigeneratie en inclusie. De ontwikkeling en reflectie is uitgevoerd in samenwerking met de World Federation of Street Workout (WSCWF). Zo zijn alle grepen, de diameter van de stangen en de treden aangepast zodat ze gemakkelijk en veilig door iedereen gebruikt kunnen worden.

Het Multisport assortiment heeft diverse aanvullende “spel”accessoires gekregen. Doel daarvan is het promoten van spel in sport waarbij spel een aanvulling is op sport en vice versa.


NIEUW Speelaanbod

Meer producten, veel video’s maar ook veel foto’s… blader door de catalogus 2022 en (her)ontdek het Proludic aanbod!

Onze nieuwe catalogus geeft u gegarandeerd inspiratie voor uw toekomstige projecten!

Recent

Een vitaal én groen schoolplein…

Artikel gepubliceerd op 17 mei 2022

Het bestaat echt! Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken met ‘Het Vitale Schoolplein’. Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte voor kinderen. Op dit plein is...

Nieuw in 2022

Artikel gepubliceerd op 21 maart 2022

Ontdek de nieuwe producten van 2022. De Ninja Parcoursen, Calisthenics, Street Workout, Schommels, Kabelbanen en Combinatietoestellen… Doe inspiratie op en laat u verrassen door de vele sport- en speelnoviteiten. Wilt u de brochure ontvangen vraag hem dan aan. Wij sturen hem u graag digitaal toe. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en...