Artikel gepubliceerd op 17 mei 2022

Het bestaat echt!

Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle
seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken
met ‘Het Vitale Schoolplein’.

Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte voor kinderen. Op dit plein is een Duurzaam evenwicht gecreëerd tussen de behoeften van kind, klimaat en natuur.


Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een uitgebalanceerd en beweegvriendelijk Vitaal én Groen schoolplein te realiseren of heeft u subsidievragen? Wij helpen u daar graag bij.

Door groot succes verlengen we de digitale afspraakmomenten waarbij u uw case “vrijblijvend” aan ons kunt voorleggen. Bent u geïnteresseerd dan kunt u een afspraak maken met John van der Rijt voor een persoonlijk tijdstip. Stuur een email naar: John van der Rijt – j.vdrijt@proludic.nl.

Hieronder ziet u een overzicht van de vrijblijvende case momenten die u voor zijn gegaan. Spreken wij elkaar snel?


Recent

Nieuw in 2022

Artikel gepubliceerd op 21 maart 2022

Ontdek de nieuwe producten van 2022. De Ninja Parcoursen, Calisthenics, Street Workout, Schommels, Kabelbanen en Combinatietoestellen… Doe inspiratie op en laat u verrassen door de vele sport- en speelnoviteiten. Wilt u de brochure ontvangen vraag hem dan aan. Wij sturen hem u graag digitaal toe. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en...

De Catalogus 2022 is nu verkrijgbaar!

Artikel gepubliceerd op 31 januari 2022

De Proludic catalogus 2022 is op aanvraag verkrijgbaar of kan worden bekeken op onze website. Meer dan 300 pagina’s Proludic advies en expertise op het gebied van speeltuinen en sportterreinen. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en meubilairlijnen. NIEUW Sportaanbod Proludic heeft haar sportaanbod uitgebreid en speelt in op de behoefte van...