Artikel gepubliceerd op 24 november 2021

Vraag hem nu gratis aan.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is afgelast. Deze zou plaatsvinden van 30 november tot en met 4 december in de Jaarbeurs te Utrecht. Een juist besluit dat is genomen met de onderwijssector, exposanten en de onderwijsvakbonden.

Helaas kunnen wij onze noviteiten niet verkondigen op de beursvloer. Gelukkig hebben we een fantastisch SchoolMagazine samengesteld. Hiermee willen wij u graag op de hoogte stellen van ons nieuwe concept:

Een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert. Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte. Op dit plein is een duurzaam evenwicht gecreëerd tussen de behoeften van kind, klimaat en natuur.

Vraag het magazine nu gratis aan. Wij sturen hem graag fysiek of digitaal toe zodat u schoolplein inspiratie kunt opdoen. Klik hier en vraag hem op. Wij hopen u in 2023 weer persoonlijk te ontmoeten op de NOT beursvloer.

Meer informatie over het “Vitale Schoolplein” zie:

Recent

“Het Vitale Schoolplein”

Artikel gepubliceerd op 19 oktober 2022

Benieuwd naar de “Schoolplein Trends” van vandaag de dag? Bekijk onze 5-delige schoolplein video serie hieronder. Laat u informeren en inspireren. Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken met ‘het Vitale Schoolplein’. Een...

Het belang van een “motoriek” stimulerend schoolplein

Artikel gepubliceerd op 17 oktober 2022

Motoriek is het vermogen om te bewegen. Kinderen die achterblijven met hun motorische ontwikkeling, zullen minder makkelijk en minder graag bewegen, ook als volwassenen. Terwijl voldoende beweging samen met goede voeding een belangrijke basis vormt voor een gezond leven. Verschillende onderzoeken laten zien, dat kinderen met een goede motoriek zich over het algemeen fitter voelen, mentaal en sociaal beter functioneren...