Artikel gepubliceerd op 24 november 2021

Vraag hem nu gratis aan.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is afgelast. Deze zou plaatsvinden van 30 november tot en met 4 december in de Jaarbeurs te Utrecht. Een juist besluit dat is genomen met de onderwijssector, exposanten en de onderwijsvakbonden.

Helaas kunnen wij onze noviteiten niet verkondigen op de beursvloer. Gelukkig hebben we een fantastisch SchoolMagazine samengesteld. Hiermee willen wij u graag op de hoogte stellen van ons nieuwe concept:

Een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert. Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte. Op dit plein is een duurzaam evenwicht gecreëerd tussen de behoeften van kind, klimaat en natuur.

Vraag het magazine nu gratis aan. Wij sturen hem graag fysiek of digitaal toe zodat u schoolplein inspiratie kunt opdoen. Klik hier en vraag hem op. Wij hopen u in 2023 weer persoonlijk te ontmoeten op de NOT beursvloer.

Meer informatie over het “Vitale Schoolplein” zie:

Recent

Een vitaal én groen schoolplein…

Artikel gepubliceerd op 17 mei 2022

Het bestaat echt! Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken met ‘Het Vitale Schoolplein’. Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte voor kinderen. Op dit plein is...

Nieuw in 2022

Artikel gepubliceerd op 21 maart 2022

Ontdek de nieuwe producten van 2022. De Ninja Parcoursen, Calisthenics, Street Workout, Schommels, Kabelbanen en Combinatietoestellen… Doe inspiratie op en laat u verrassen door de vele sport- en speelnoviteiten. Wilt u de brochure ontvangen vraag hem dan aan. Wij sturen hem u graag digitaal toe. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en...