Over ons

Proludic,
Ontwerper van spelen… Schepper van emoties…

Proludic ontwerpt voor meer dan 30 jaar sport- en speelvoorzieningen voor in de buitenlucht en is erkend partner van lokale overheden, campings, exploitanten van parkeerplaatsen langs snelwegen, vakantieparken en vastgoedontwikkelaars.

Met een productassortiment dat bestaat uit meer dan 1200 items, willen we bijdragen aan het welzijn van alle leeftijdsgroepen: peuters, kinderen, tieners, volwassenen en senioren.
Onze speeltoestellen, sportapparatuur, fitnesstoestellen en buitenmeubels zijn zodanig ontworpen en geproduceerd dat ze voorzien in de behoeften en verwachtingen van alle gebruikers, terwijl ze tevens kunnen worden aangepast aan verschillende locatie-indelingen en weersomstandigheden.

Wij richten ons echter niet puur op onze producten: binnen onze brede en holistische visie willen we speel- en sportruimten ook zodanig ontwerpen, inrichten en tot leven brengen dat een vriendelijke omgeving ontstaat en regelmatig gebruik wordt gestimuleerd.
Wij bieden diverse oplossingen, waarbij de hoogwaardige apparatuur altijd gegarandeerd veilig en duurzaam is: voorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën op één locatie; oplossingen waar alle kinderen samen kunnen spelen, met activiteiten die volkomen veilig kunnen worden gedeeld; beheerservices voor evenementen, met het ontwerp van exclusieve sport- en spelgebieden, enz.

De Proludic Group heeft een sterke internationale focus, mede mogelijk gemaakt door 6 dochterondernemingen en 40 exclusieve distributeurs.
Onze productielocatie bevindt zich in het hart van het Franse Loiredal.