Referenties

Benieuwd naar referenties over Proludic?

Referenties | Proludic levert speel- en sporttoestellen die geschikt zijn voor de professionele markt en de openbare ruimte. Wij hebben de afgelopen jaren al vele bijzondere projecten succesvol mogen inrichten. Onze klanten maken dagelijks in volle tevredenheid gebruik van onze buitengewone speelplekken. Enkele van de vele mooie verhalen en klantenervaringen vindt u terug op onze referentiepagina.

Proludic werkt voor onder andere gemeenten, scholen uit het basis- voortgezet- en middelbaar onderwijs, kinderdagverblijven, speeltuinen, sportverenigingen, recreatie en zorginstellingen. Bekijk de Kaart voor referentie uit de buurt, lees inspirerende verhalen op onze Case Studies en Testimonials pagina’s en ervaar zelf wat tevreden klanten over ons zeggen.

Op zoek naar een referentie bij u in de buurt en staan deze nog niet op de kaart? Neem dan contact met ons op via info@proludic.nl of uw persoonlijke adviseur en wij sturen u graag de dichtstbijzijnde referenties toe.

Deel uw eigen verhaal

Heeft u als klant zelf ervaringen opgedaan met Proludic die u graag met ons wilt delen? Daar zijn wij zeer dankbaar voor. Stuur uw verhaal en foto naar m.verloop@proludic.nl en wij plaatsen deze onder Referenties.