Beerze Bulten, Beerze

Beerze Bulten geniet sinds kort van Proludic speeltoestellen

De vijf sterren camping uit Overijssel die in 2017 de prijs ‘Camping van het jaar’ won, was op zoek naar nieuwe speeltoestellen. Een aantal speeltoestellen op de camping was aan vervanging toe. Een camping die streeft naar kwaliteit voor de gasten, dit sluit goed aan bij Proludic, want wij staan ook voor kwaliteit. We hebben samen met de Beerze Bulten een leuk project gerealiseerd, bedankt voor de prettige samenwerking! Hieronder een reactie van de Gerrit-Jan Hagedoorn over de samenwerking en het resultaat.

Gerrit-Jan Hagedoorn, directeur van Beerze Bulten: “Een aantal speeltoestellen op ons park was aan vervanging toe. Ik kende Proludic al een tijdje en ze hebben een mooi en uitdagend voorstel gepresenteerd. Proludic combineert spanning met creativiteit. Door de brede doelgroep die onze camping bezoekt zochten wij speeltoestellen die voor iedereen bespeelbaar zijn. En die hebben wij dan ook gevonden, ze vallen zeer in de smaak. Proludic zorgde voor een plan op maat en gaf gericht advies. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, de blije gezichten van spelende kinderen op deze speeltoestellen zeggen genoeg. Laat het succesvolle zomerseizoen maar beginnen voor Beerze Bulten, wij hebben er zin in!”

Bent u ook benieuwd wat Proludic voor u kan betekenen? Neem dan hier contact op met ons, wij komen graag met u in contact!