Speeltoestel op maat

Op zoek naar een speeltoestel op maat? Dan bent je bij Proludic aan het juiste adres! Wij ontwerpen, produceren en monteren speeltoestellen op maat, precies zoals je het wilt. 

Speeltuintjes zagen er decennialang bijna precies hetzelfde uit. Een glijbaan, een klimrek en een wip. Dat was het. Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen. En terecht: kinderen verdienen een creatieve speelplaats die tot de verbeelding spreekt, waar ze eindeloos kunnen spelen en telkens weer nieuwe dingen kunnen uitproberen.

 

 

Bij Proludic werken mensen met de mooiste baan ter wereld: speeltuinontwerpers! Zij ontwerpen speeltoestellen op maat voor scholen, overheden, campings en pretparken. Wilt je een speeltoestel op maat bestellen, dan hebt je drie verschillende opties:

  • U wilt diverse speeltoestellen samenstellen tot één groot toestel. Onze modulaire speeltoestellen bieden hiervoor onbeperkte mogelijkheden. Zeg ons wat je combineren wilt en wij tekenen voor je een speeltoestel op maat!
  • U wilt een speeltoestel in een originele kleur of print. Ook hierin voorziet Proludic. je kunt bij Proludic speeltoestellen bestellen in diverse grafische prints. Uiteraard behoort een eigen print tot de mogelijkheden.
  • U wilt een speeltoestel laten ontwerpen dat misschien nog nooit eerder gebouwd is. Ook deze uitdaging gaan we aan. Vertel ons wat je in gedachten hebt en onze ontwerpers tekenen het speeltoestel van je wensen.

Voor een speeltoestel op maat neemt je contact op met onze ontwerpafdeling.