Speeltoestellen voor recreatie en horeca

Op zoek naar speeltoestellen voor recreatie en horeca? Een deskundig ingerichte speeltuin is een meerwaarde voor uw bedrijf. Of u nu een camping, een recreatiepark of een horecagelegenheid bezit. Spelen en plezier hebben is een middel om mensen samen te brengen en om klanten te binden.

Speeltoestellen die passen bij uw bezoekers

Proludic creëert speelplekken waar mensen graag verblijven en die voldoen aan de behoeften van de bezoekers, eigenaar en de gebruikers. Zo verlengen we de verblijfsduur en daarmee de bestedingen van uw bezoekers.

speeltoestellen voor horeca en recreatie molenhof

Goede speeltoestellen zijn een investering in beleving

Eén of meerdere speeltuinen waar de kleine gasten zich goed vermaken is niet alleen een investering in uw bedrijf, maar een investering in beleving. Onze adviseurs kijken niet alleen naar niet alleen naar uw bedrijf, maar ook naar uw gasten. Zo creëren we een speelomgeving die aansluit bij uw bedrijf en een meerwaarde is voor uw gasten.

Gerealiseerde projecten voor recreatie en horeca

Bij Camping de Molenhof te Reutum heeft Proludic de speeltoestellen rond de PlonsPlas gerealiseerd.

Recreatiecentrum De Schatberg te Sevenum was op zoek naar vermaak voor de oudere jeugd. De gerealiseerde speelplaats is dynamisch en sportief en sluit naadloos aan bij de wensen en behoeften van zowel opdrachtgever als bezoekers.

Bij Camping de Posthoorn te Rucphen is een op maat gemaakte en avontuurlijke Robin Hood speelplaats ontworpen en gerealiseerd.

Met een gedreven en enthousiast team realiseren wij dagelijks de mooiste speel- en sportvoorzieningen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!