Speeltoestellen schoolplein

Speeltoestellen op je schoolplein moeten passen bij je school. Proludic levert en monteert speeltoestellen voor schoolpleinen die zowel educatief zijn, als passend in hun omgeving.

Proludic is een van de grootste speeltoestellen-leveranciers in Nederland. Wij leveren niet alleen speeltoestellen, we ontwerpen ze ook: desgewenst op maat. Ook de productie is in eigen beheer. Na levering en montage kunt je ook het onderhoud aan ons uitbesteden.

 

 

Compleet
Je kunt bij ons ook terecht voor terreininrichting, zoals bestrating, groenvoorzieningen, hekwerken en veiligheidsondergronden. Voor speeltoestellen op je schoolplein bent je bij Proludic dus in één keer klaar!

De speeltoestellen van Proludic staan garant voor urenlang speelplezier. Maar het gaat om meer dan dat! Bij Proludic geloven we dat kinderen spelenderwijs het meest leren. Onze speeltoestellen zijn daarom altijd educatief. Pas ná inspanning krijgen kinderen beloning. Of het nu gaat om klimmen, glijden of wippen… de speeltoestellen van Proludic zijn altijd verassend en creatief.

Bij Proludic geloven we dat kinderen spelenderwijs het meest
leren. Onze speeltoestellen zijn daarom altijd educatief.

Zelfs over de kleuren van onze speeltoestellen is goed nagedacht. Proludic vindt het belangrijk dat speeltoestellen op een schoolplein passen bij de school en dus ook esthetisch van meerwaarde zijn op het schoolplein.

Groen schoolplein
Veel scholen willen tegenwoordig een schoolplein met natuurlijke speeltoestellen. Een schoolplein waar kinderen weer in contact komen met de natuur. Waar kinderen verstoppertje kunnen spelen achter bomen en struiken. Waar kan worden geklommen en geklauterd, waar kinderen zich kunnen ontdekken en zich kunnen verwonderen.

Proludic heeft hier veel ervaring mee en adviseert je graag in dit proces. Bovendien hebben kunnen wij je helpen bij de aanvraag van subsidie voor dit project. Of bekijk de case-studie van de Cuneraschool in Rhenen.

Vertel je idee
Wilt je nieuwe speeltoestellen voor je schoolplein, kom dan eens met ons praten. Wij horen graag wat je ideeën bij de herinrichting van het schoolplein zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

+ Neem contact op

 

Bekijk ook wat we deden voor onder meer