Speeltoestellen voor de kinderopvang

Op zoek naar speeltoestellen voor uw kinderopvang? Juist in deze omgeving is spelen in alle veiligheid van groot belang. Kleine kinderen leren al spelende, maar kunnen gevaar nog niet zo goed inschatten. Proludic heeft een groot aantal verschillende speeltoestellen die geschikt zijn voor een kinderopvang.

Veiligheid staat voorop

Onze adviseurs houden rekening met de leeftijd en de wensen van de kinderen die de speeltoestellen gebruiken Kleine kinderen moeten zich veilig voelen tijdens hun spel. Een speelomgeving moet daarom uitdagend en toch veilig zijn en werken aan alle vaardigheden die kinderen op jonge leeftijd ontwikkelen.

Speeltoestellen om spelenderwijs te leren

Onze speeltoestellen voor de opvang zijn gebaseerd op de weetschappelijk principes van bewegend leren en stimuleren optimaal de ontwikkeling van de kinderen. Het is verstandig om te kiezen voor uitgebalanceerde speeltoestellen in vorm, hoogte en speelelementen op een veilige ondergrond. Op deze manier zorgen de speeltoestellen en speelmogelijkheden voor de individuele ontwikkeling van jonge kinderen.

Onze speeltoestellen voor de kinderopvang spreken alle zintuigen aan: prikkelen de fantasie, spelen in op verschillende karakters van kinderen en reiken veilige en innovatieve speelmogelijkheden aan.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw kinderopvang? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!