Speeltoestellen voor schoolpleinen

Het succes van een geschikt schoolplein is gebaseerd op een goed doordacht ontwerp en de keuze voor de juiste speeltoestellen. Proludic heeft meer dan 30 jaar ervaring bij het inrichten van schoolpleinen. Speeltoestellen bij scholen worden in pauzes vaak intensief gebruikt. Deze toestellen moeten zowel voldoende speelwaarde, uitdaging als capaciteit hebben. Alle speeltoestellen van Proludic zijn van hoge kwaliteit en extreem duurzaam. Daarbij wel rekening houdend met de omgeving in zowel vorm als kleur.

Variatie in speeltoestellen brengt schoolkinderen in beweging

Een kleuter van vier speelt op een andere manier dan een kind uit groep 8. Bij het inrichten van het schoolplein en de keuze van de speeltoestellen wordt hierbij rekening mee gehouden. Een gevarieerd aanbod van speeltoestellen en spelcombinaties maakt dat ieder type kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen op het schoolplein. Elk kind is uniek en verdient een schoolplein dat zoveel mogelijk is afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen, nu en in de toekomst.

Uniek ontwerp voor een passend schoolplein

Onze adviseur maakt samen met de ontwerper een uniek plan dat afgestemd is op de desbetreffende school. Een avontuurlijke speelomgeving die kinderen in beweging brengt. Het plein wordt begrijpelijk, maar toch gevarieerd ingericht.

Gerealiseerde schoolpleinen

Een goed voorbeeld van een ontwerptraject en eindresultaat is de Pieter Jelles Troelstra te Amsterdam.

Bij de Cuneraschool te Rhenen heeft Proludic een groen beheersbaar schoolplein geraliseerd.

Uw schoolplein vergroenen? Lees er meer over op onze groene schoolplein-pagina.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Het is onze missie om kinderen op een speelse en zinvolle manier te ondersteunen in hun ontwikkeling tot gezonde, actieve, zelfbewuste en sociale mensen met een groen hart.” – Fam. Le Poupon (directie & eigenaren Proludic)