Camping de Posthoorn opent door Proludic ontworpen speelkasteel!

Op vrijdag 22 april heeft Camping de Posthoorn officieel haar nieuwe speelplek geopend. Deze speelplek is in samenwerking met Proludic ontworpen en gerealiseerd. De speelplek heeft een unieke uitstraling gekregen door het Robin Hood thema dat er in verwerkt is. De Robin Hood speelplek is namelijk één groot speelkasteel geworden. Binnen de kasteelmuren vind je speelelementen als klimnetten, loopbruggen, glijbanen, kruipbuizen en verstop plekken. Daarnaast zijn een nieuwe kabelbaan en schommel toegevoegd aan de speelplek. Camping de Posthoorn is met haar nieuwe speelplek klaar voor de zomer en kan niet wachten om de speelplek te laten zien aan alle kinderen.

Bij de opening van het speelkasteel heeft Camping de Posthoorn verschillende kinderen van de lokale basisschool uitgenodigd om de nieuwe speeltuin gelijk uit te proberen. Ze waren allemaal erg enthousiast en hebben zich de hele middag kunnen vermaken. Op onderstaande foto’s is een sfeerimpressie te zien van de opening.

Wij als Proludic zijn erg trots op de realisatie van dit project en wensen alle kinderen op Camping de Posthoorn veel speelplezier toe!