Proludic heeft een geïntegreerde structuur. Dit verzekert het projectbeheer van elk speel- en sportterrein en garandeert de duurzaamheid.

Onze speciale, opgeleide teams verzorgen het beheer van elk project met een transversale en globale coördinatie: installatie van de speeltoestellen, uitvoering van de inrichting en de landschapsintegratie, plaatsing van de veilige ondergronden, klantendienst, onderhoud en service.

Onze operationele ondersteuning is perfect beheerst, ongeacht de omvang van het project en de specificaties van onze klanten. Al onze diensten worden uitgevoerd in overeenstemming met de doelstellingen en veiligheidseisen.


maitrise-oeuvre

Projectbeheer

De organisatie, planning en coördinatie van de werken worden intern uitgevoerd door onze technische teams op het terrein en in het bedrijf.
In overeenstemming met de regelgeving en de uitvoeringstermijnen verzekeren ze een complete en transversale samenwerking tussen het ontwerpbureau dat belast is met de opmaakplannen, de werfleiders en de teams op het terrein.

Montage

De technische teams in uw zone ontfermen zich over de installatie van de speel- en sporttoestellen.
Met inachtneming van de montagevoorschriften die bij de toestellen zijn geleverd en de clausules die in de specificaties zijn vastgelegd, bieden ze een hoogwaardige service in overeenstemming met het vereiste normatieve kader. De montagevolgorde, de afstelling van de onderdelen, de positie en diepte van de verankeringen, ondergronden, droogtijden, … Het krijgt allemaal de grootste aandacht om de betrouwbaarheid van de installaties te waarborgen.
Onze expertise omvat ook de installatie van toestellen met opblaasbare structuren en elektrische systemen.

sol-coule2

Veilige ondergronden

Proludic legt alle soorten veilige ondergronden, zoals ter plaatse gegoten soepele ondergronden, kunstgras, grindbakken, rubbertegels of houtsnippers.
Dit productassortiment wordt geplaatst in overeenstemming met de geldende wetgeving en normen EN 1176 en EN 1177.

Vorig jaar legde Proludic 25.000 m² aan valdempende ondergronden.

Service en onderhoud

Proludic biedt verschillende onderhoudscontracten met een frequentie die wordt afgestemd op het terrein en het verwachte bezoekersaantal.
Deze service garandeert het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid van de terreinen, in overeenstemming met de geldende normen.
Onze teams zijn verantwoordelijk voor de controle van de toestellen, de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en de eventuele vervanging van onderdelen.

sav

Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch of via de website bereikbaar.
Ons klantenteam geeft zo snel mogelijk antwoord op vragen, helpt bij het beheer van eventuele problemen op het terrein en bij de verzending van reserveonderdelen.

Ruim 80% van de reserveonderdelen wordt binnen 5 dagen verzonden.
Proludic verbindt zich ertoe om tot 10 jaar na de stopzetting van de verkoop reserveonderdelen voor haar toestellen te leveren.


Een vraag over de uitvoering van uw project? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht