Ervaring en vakkennis altijd in de buurt.

De uitmuntendheid van onze verkoopafdeling is te danken aan de samenstelling van een multidisciplinair team.

Onze vertegenwoordigers, die verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio, zijn goed thuis in de problematiek van het inrichten van openbare ruimten en recreatieve voorzieningen. Ze worden bijgestaan door een volledig sales-, technisch- en serviceteam, subsidiebegeleiders en ontwerpers (zowel grafisch als ruimteontwerper) om uw project te analyseren en te verwerken.

Deze synergie van competenties draagt bij aan het succes van uw project. Samen begeleiden onze medewerkers u vanaf het oorspronkelijke idee tot de daadwerkelijke aanleg van uw speel- of sportruimte.

De eerste stap is de diagnose, de bepaling van de specificaties van het project door de uitdagingen en beperkingen van de geplande inrichting in kaart te brengen. Technische aspecten, budgettaire beperkingen, verwachte terreindrukte, aard van het terrein, toegankelijkheid van de toestellen, landschapsintegratie … alle aspecten moeten samen worden bestudeerd om de meest geschikte inrichting voor te stellen. Op basis van deze inventarisatie wordt een inplantingsvoorstel gedaan met beeldondersteuning, 2D- of 3D … en natuurlijk ook het prijskaartje dat eraan vasthangt.


Samen bedenken we de mooiste
speel- en sportterreinen van morgen!

Met innovatie als DNA stelt Proludic u inrichtingen op maat voor. De creativiteit van onze ontwerpers, de kwaliteit van onze productie én ons luisterend oor garanderen een uniek project waar u nog heel lang van zult genieten.


Laat u inspireren