Al geruime tijd had camping de Molenhof in Reutum een stuk grond in bezit dat helaas niet kon worden gebruikt voor uitbreiding van de camping. Dit stuk grond werd namelijk gescheiden door een gemeentelijk zandweg.

Na een lange aanloop kon de weg worden verlegd en kon dit stuk bij de camping worden getrokken. Een lang gekoesterde wens voor een speelvijver kon worden gerealiseerd.
De wens was om bij de PlonsPlas speelvoorzieningen te creëren die het hele jaar gebruikt konden worden, om niet afhankelijk te zijn van zomerse temperaturen.

De speeltoestellen van Proludic spraken de betrokken partijen aan omdat ze net iets anders zijn door speelse elementen. Zo is onder andere gekozen voor de Speelboot Aquatica, een mooie speelbrug en de Zandfabriek, toestellen die perfect zijn voor een omgeving met veel water en zand.

De speeltoestellen moesten geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Het ene gedeelte van de PlonsPlas moest juist voor de kleinere kinderen zijn, de ander zijde weer meer geschikt voor de avontuurlijke kinderen. De scheiding moest duidelijk zijn zodat beide leeftijdsgroepen ongestoord konden spelen.

In overleg met adviseur Björn Hannenberg van Proludic is een totaalplan bedacht wat aansloot bij de wensen en verwachtingen. Zijn praktijkervaring zette hierbij de puntjes op de i.

Een relatief moeilijke oversteek zorgt ervoor dat de kleine kinderen niet makkelijk bij de andere zijde kunnen komen. Er is ook gedacht aan de plaatsing van een makkelijke brug naar het eilandje waar de kleine kinderen prima kunnen spelen.

Het eindresultaat is een avontuurlijke en veelzijdige speelvijver geworden, waar groot en klein lekker kunnen spelen.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?