Gemeente Oud-Turnhout kiest voor het prachtige Kanopé speeltoestel

Samen met de gemeente Oud-Turnhout zijn wij gekomen tot een natuurlijke en inspirerende speeltuin in een nieuwbouwwijk. Deze nieuwbouwwijk bestaat veelal uit jonge families met nieuwe baby’s of jonge kinderen. De gemeente Oud-Turnhout wilde graag een speeltuin met een natuurlijke uitstraling dat goed samen gaat met de groene omgeving. Daarnaast wilde de gemeente graag een speeltoestel: voor een brede doelgroep, met weinig onderhoud en dat duurzaam is.

De gemeente Oud-Turnhout is erg enthousiast over Proludic’s bekroonde Kanopé speeltoestellen.  Ze hebben de Kanopé J5606 gekozen vanwege het brede scala aan speelactiviteiten en grote capaciteit van deelnemers. Er kunnen op dit speeltoestel maar liefst 20 kinderen tegelijk spelen.

Een uniek combinatie speeltoestel met glijbaan, loopbrug en klimwand

Het Kanopé J5606 is een combinatie speeltoestel dat geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Het speeltoestel biedt het kind de volgende speelwaarden: plezier, fantasie, klimmen en klauteren. Door de verschillende moeilijkheidsniveaus zal het de motorische ontwikkeling bevorderen, kansen bieden om sociale interactie en de verbeelding van het kind te stimuleren. Met behulp van de gebogen lijnen, organische vormen en kleuren van een boswereld in beweging, geven de speeltoestellen kinderen de kans om het avontuur van het bos te beleven! Andere speeltoestellen zijn de Jeep (J2614) en Nestschommel (J441).

Voor de veiligheidsondergrond is er gekozen voor zand om het natuurlijke uiterlijk van de speeltuin te versterken en in de buurt te passen.

De gemeente is erg tevreden met het resultaat van het natuurlijke speelthema dat gecreëerd is in de speeltuin. De kinderen spelen graag op hun nieuwe Kanopé combinatie speeltoestel!

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?