Op het strand van dit prachtige natuurgebied staat nu een grote Avonturenboot waar de kinderen zich eindeloos op kunnen vermaken. Deze boot is maar liefst 12m lang, 7m hoog en 5,5m breed. Kinderen kunnen zich onderdompelen in een speelruimte met een aquatisch thema dat de fantasie, de zintuigen en de sociale vaardigheden prikkelt en geschikt is voor alle leeftijden.


Testimonial

Peggy en Yvonne – Strandbar Goeiedag

De Kuilen is gewoon de mooiste plas in de omgeving. Dan wil je dat kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het enige wat miste, was iets waar kinderen zich mee kunnen vermaken wanneer het geen zwemweer is. De kinderen kunnen nu altijd heerlijk komen spelen bij de strandbar. De gemeente nodigde ons uit om mee te denken over een nieuw toestel en met dank aan de Gemeente Land van Cuijk staat er nu een prachtig speeltoestel. We vinden de Avonturenboot echt schitterend, het overtreft al onze verwachtingen!”Op natuur- en recreatiegebied de Kuilen is het volgende toestel geïnstalleerd:

  • J1962 De Neptunes boot; Deze prachtige boot is een echte eyecatcher aan het water. De boot heeft platforms op diverse hoogtes, een glijbaan, touwladder, gebogen ladder en – klimnet, brandweerpaal en diverse onderdelen om te ontdekken. De maten zijn 11,8 x 6,8 x 5,51m. De boot kan in diverse kleurstellingen samengesteld worden.Locatie:                     Fazantenweg 16 in Langenboom
Opdrachtgever:       Strandbar Goeiedag&Gemeente Land van Cuijk
Leeftijdsgroep:        Vanaf 3 jaar
Datum realisatie:    Maart 2022