Proludic plaatst imposante Amazone-toren in het Pairi Daiza Park Belgie

Het Paradisio Park, een eenvoudige ornithologische tuin, werd in 1996 opgericht. Zij is omgetoverd tot een echt zoölogisch park, nu bekend als Pairi Daiza. Proludic ontwierp en maakte een speeloase voor jong en oud met diverse multifunctionele toestellen. De kinderen voelen zich thuis door de dieren en de enorme speeltuin van 5.000 m². Daarbij benadrukken de schitterende tuinen de schoonheid van het park.

De implementatie van Proludic spelen in het park

In 2007 werden de oude houten toestellen vervangen door diverse Proludic items gebaseerd op het thema Kanopé. Multifunctionele structuren, hoge torens, glijbanen, de Kéo, speelse panelen en diverse dynamische toestellen.

Het bedenken van een imposante speelruimte. Dit betekent werken in een driedimensionale ruimte. Daar waar het spel zich op de grond afspeelt of op een hoogte van meer dan 7 m. Er moet een indeling worden gemaakt rondom structuren die tegelijkertijd door veel kinderen kunnen worden gebruikt. Hierdoor wordt de ruimte geschikt voor veelvuldige bezoeken en bezoekers.

De klassieke toestellen staan naast grote torens. Laatst genoemde hebben indrukwekkende formaten. Zij zijn majestueus door het vormenspel en kleur gebruik. Tevens bieden zij diverse uiteenlopende activiteiten en hebben een krachtige eigenheid. De geboden spelactiviteiten zijn een bron van talrijke sensaties. Zij plezieren zoveel mogelijk kinderen. De buisvormige glijbanen, spectaculair door hun lengte en hun vorm, staan borg voor duizelingwekkende glij partijen. De thematoestellen bevorderen rolspelen. Het ontwerp is evenwichtig, samenhangend en volledig geïntegreerd in de omgeving.

Het park Pairi Daiza is vandaag de dag nog steeds tevreden met onze indrukwekkende speeltoestellen.