De wens van de gemeente is een buurttuinkamer in een gevarieerde groene omgeving waarbij het voor zowel jong als oud fijn vertoeven is en waarbij bewoners met elkaar actief contact maken én contact hebben met de natuur. Daarnaast is het belangrijk dat er spelelementen aanwezig zijn met een natuurlijke uitstraling. Dit project is gefinancierd door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Bestel onze nieuwe sportcatalogus en lees alles over onze sporttoestellen.

Door onze ervaring en ons goede contact met de gemeente, hebben zij ons voor dit project benaderd. De gemeente heeft ons de opdracht gegeven om een invulling te geven aan dit project en natuurlijke spelelementen erin te verwerken. We hebben 3 plannen ingediend en de gemeente heeft de buurtbewoners actief betrokken om tot een keuze te komen. De keuze is gevallen op o.a. het klim- en evenwichtparcours, een gedeelte met speeltoestellen voor kinderen en een Street Workout toestel voor de sporter. Zo is er voor elk wat wils, jong/oud, ervaren/beginner.


In dit park zijn de volgende speel- en sporttoestellen geïnstalleerd:

  • J49105 De Waterlelie; Op dit veerelement kan je zitten, staan en zelfs liggen. Een leuk toestel voor elk kind.
  • J49142 Origin’ draaischijf; Dit speeltoestel heeft een mooie combinatie van houtlook en metaal. Dit dynamische toestel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Locatie:                            ’t Zanddorp, Middelburg
Opdrachtgever:              Gemeente Middelburg
Leeftijdsgroep:               Alle leeftijden
Datum realisatie:            Juli 2022