De natuur: een speels thema dat de creativiteit aanwakkert

Spelen met dieren, in de boomkruinen klimmen, zich in het hart van een tropische jungle wagen, stappen op boomstronken, … De natuur is voor kinderen een onuitputtelijke bron van inspiratie!
Ze is dat trouwens ook voor de ontwerpers van Proludic, die zich voor de creatie van speeltoestellen en de inrichting van speel en sportterreinen laten bezielen door alles wat de natuur te bieden heeft.


Assortimenten geïnspireerd door de natuur …

Houten palen met van nature grillige vormen, structuren die doen denken aan wild gras of door de wind gekromde boomstammen, … De multifunctionele speeltoestellen van het assortiment Kanopé of Origin’ lieten zich voor hun kleuren, vormen en verscheidenheid aan zowel motorische als zintuiglijke belevenissen bezielen door het bos en de rijkdom van de plantenwereld.

Ontdekken …


Spelen met de natuur, in de natuur!

De veertoestellen haalden inspiratie bij boerderijdieren, het bos of de jungle en prikkelen de verbeelding van kinderen.

Ontdekken …


Een reis naar het hart van de tropische jungle

De natuur is te vinden in elk speeltoestel van het thema Avontuur. Het beschikt over sterke symbolen zoals de Boomtoren, de jeep, de krokodil en talloze tropische elementen … De speelmogelijkheden zijn eindeloos, zowel in de motorische activiteiten als in de cognitieve of tastactiviteiten.

Ontdek in dit filmpje een speciaal product uit de natuurwereld

Ontdekken …


Afgewerkt met Grafic Games Amazone, voor een exotische speeltuin!

De personalisatie van de speeltoestellen met het decor Grafic Games Amazone versterkt en verrijkt elke verwijzing naar de natuur. Ze dompelt de kinderen onder in een exotische sfeer en neemt ze mee naar een tropische jungle. De structuren zijn versierd met elementen die zijn ontleend aan een weelderige, wilde plantengroei.

Ontdekken …Inspiratie nodig? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht

Meer inspiratie …

Villiers-en-Bois, Frankrijk

Langenselbold, Duitsland

Armadale, Australië

Beerwah, Australië

Gunnedah, Australië