Hijs de zeilen! Speeltoestellen in zicht!

De fantasie prikkelen in een stadsomgeving, de nabijheid van de zee in een badstad of vakantieoord illustreren, een strandsfeer in een winkelcentrum… Met de zee als thema ben je altijd op reis, waar dan ook!
De maritieme wereld spreekt de fantasie aan van de allerkleinste matroosjes en blijft de hele kindertijd hun verbeelding prikkelen. De zee voedt ook de creativiteit van de ontwerpers van Proludic, die tot uiting komt in de functionele, formele en esthetische aspecten van de speeltoestelln.


Verken de bodem van de oceaan

In de speeltuin belooft het thema Aquatica onvergetelijke reizen. Boten in allerlei vormen, vuurtorens en hangende bruggen zetten er de toon voor de spannendste verhalen en avonturen. Kinderen ontpoppen er zich tot piraten, verkenners of vissers. Zet koers naar schatteneiland, verken een mysterieuze, gestrande boot … Het lijkt allemaal levensecht!

Ontdekken …


Alle hens aan dek!

Veertoestellen geven een speeltuin ritme. Hun schommelbewegingen doen denken aan kabbelende golfjes of een woelige zee, afhankelijk van de kracht waarmee de kinderen schommelen. Dolfijn, zeester, zeepaardje, … Deze zeeschepsels dompelen de kleinste kinderen onder in een vertrouwde sfeer. 

Ontdekken …


Ontdek de wonderen van de zee met zand- en waterspeeltjes

De kleinste kinderen beleven er nieuwe zintuiglijke avonturen. Zo zijn er didactische en zintuiglijke speelelementen zoals de zandspeelstructuren, de Zandfabriek of de waterspeeltoestellen. Elk beloven ze een ervaring met andere materialen en experimenten met vormen, gewichten en volumes.

Ontdekken …


Afwerking Grafic Games Oceaan: duik diep in de zee

De lijn Grafic Games Oceaan personaliseert standaardproducten of maatwerk en maakt de speeltuin nog aantrekkelijker. Golvende lijnen en prikkelende kleurtjes met veel blauwtinten sieren alle panelen. Ze vormen het decor voor fantastische verhalen die zich afspelen in de diepe oceaan.

Ontdekken …


Ontdek in dit filmpje een maatproject met de zee als themaInspiratie nodig? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht

Meer inspiratie …

North Coogee, Australië

Lattes, Frankrijk

Tenerife, Canarische eilanden

Grafton, Australië

La Rochelle, Frankrijk

Derby, Engeland