Creëer een WOW-effect in uw speeltuin met
Grote Torens

Wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten?
Kinderen worden meestal heel enthousiast bij het zien van de reusachtige Proludic torens. Ze gaan er talloze uitdagingen aan en laten hun verbeelding de vrije loop!

De grote torens blijven niet onopgemerkt.
Ze hebben indrukwekkende afmetingen, verbluffen met eindeloze speelwaarden en zitten vol boeiende details. Een blikvanger in uw speeltuin! Ze kunnen wel 8 meter hoog zijn, zijn van ver zichtbaar en trakteren kinderen op een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ze nemen ze ook mee naar een fantasiewereld, bieden talloze speelmogelijkheden en voeden de meest fantastische verhalen.


Hier krijgen kinderen nooit genoeg van!

Elk niveau van deze grote, multifunctionele structuren voor verschillende leeftijdsgroepen biedt oneindig veel speelplezier.
Het begint al op de grond, met speelpanelen, klimvlakken en hangmatten … De meer gedurfde kinderen klimmen vervolgens in de toren en beklimmen de klassieke trap of touwladder, voor een nog grotere adrenalinerush. Zo bereiken ze hoge, goed verscholen en soms asymmetrische hutjes. Ze verstoppen er zich, spelen samen of verzinnen dolle avonturen in hun eigen fantasiewereld. Ze gaan van de ene toren naar de andere, kruipend door een tunnel van staaldraad. Wie zijn hoogtevrees overwint, waagt zich misschien zelfs op de loopbrug! Grote spiraalvormige of kajak-glijbanen staan garant voor sensationele afdalingen!

Deze torens geven de omgeving een originele, verrassende aanblik, gedragen door sterke thema’s.


Heeft u een specifieke vraag? Onze ontwerpers helpen u graag.

Er zijn talloze voorbeelden van gepersonaliseerde projecten, uitgevoerd met de ongebreidelde creativiteit en industriële vakkennis van de R&D-afdeling van Proludic.
De personalisatietechniek Grafic Games kan ook worden gebruikt om de structuur een exclusieve afwerking en de speeltuin een originele look te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos …


Kies uit onze succesvolle thema’s

Kanopé assortiment

De indrukwekkende torens van Kanopé zijn bijna 9 meter hoog. Ze geven kinderen het gevoel midden in het bos te zitten. Dankzij het ontwerp van deze structuren kiezen ze zelf de uitdagingen die ze aandurven. Hoe hoger ze klimmen, hoe meer avonturen ze ontdekken in een veilige, leuke omgeving.


Metropolis assortiment

In een futuristische/retrosfeer vertrekken kinderen op veroveringstocht naar een stad met een ultramoderne architectuur doorspekt met oude mechanische elementen.
Venstertjes, schroeven, periscopen, raderwerk, … Het zijn stuk voor stuk sterke visuele effecten die de creatieve verbeelding prikkelen.


Avontuur assortiment

De sterk gethematiseerde structuren dragen allemaal emblematische silhouetten en elementen die zijn ontleend aan een weelderige, wilde plantengroei. De vele details versterken het bondige karakter van Amazoneconstructies: ongelijke raampjes, de onregelmatige panelen van de torens, bladeren en bomen, …


Middeleeuwen assortiment

De grote middeleeuwse torens prikkelen een sprookjesachtige verbeelding waarin ridders en prinsessen de hoofdrol spelen. Ze zijn herkenbaar aan hun zorgvuldige design met kantelen en vaandels. Ze nemen kinderen mee naar een ander tijdperk en bieden talloze speelmogelijkheden en inspiratie voor fantastische avonturen.

De vuurtorens in de speeltuin creëren een maritiem sfeertje, waarin kinderen beurtelings vuurtorenwachter, visser of zeevaarder zijn.
Zich inbeeldend dat ze uitkijken over een rustige zee of woeste oceaan klimmen ze naar de top. Ze vertrekken vervolgens naar de schepen via glijbanen in diverse vormen.


Inspiratie nodig? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht

Meer inspiratie …

Auckland, Nieuw-Zeeland

Adelaide, Australië

Riga, Letland

Morton, Frankrijk

Green Gully, Australië