Spelenderwijs sporten voor iedereen!

Samen met sportdeskundigen hebben wij het Acti’Fun concept met de bijbehorende producten ontwikkeld. Deze 6 sportlijnen zijn voor iedereen; ongeacht leeftijd, inclusie of geslacht.

Bestel de sportcatalogus via het formulier onderaan deze pagina en doe alvast inspiratie op met onze gerealiseerde sportprojecten.

Fun-sportlijnen

Acti’Fit; fitnesstoestellen voor buiten

Deze fitnesstoestellen zijn een variatie op de toestellen in sportscholen, voor een speelse en sportieve ervaring in de buitenlucht. Naast de losse toestellen kunt u ook uw eigen Acti’Fit-station op maat samenstellen.

Acti’Street; Calisthenics sporttoestellen voor buiten

In samenwerking met de ‘World Street Workout and Calisthenics Federation’ hebben wij hoogwaardige sporttoestellen ontwikkeld, die gegarandeerd zijn afgestemd op de behoeften van zowel amateurs als ervaren sporters. U kunt uw eigen Acti’Street-combinatie samenstellen met keuze uit 20 toestellen.

Acti’Ninja; hindernisparcoursen voor buiten

De Acti’Ninja toestellen zijn losse toestellen die te combineren zijn tot parcoursen voor de leeftijd vanaf 6 jaar. Ze bestaan uit modules die achter elkaar afgelegd moeten worden door gebruik te maken van kracht, evenwicht, uithoudingsvermogen en leningheid. Iedereen volgt zijn eigen tempo of wordt uitgedaagd door de stopwatch op het paneel. Bouw uw eigen sportparcours op maat met de Acti’Ninja parcoursen in combinatie met metalen- en houten toestellen.

Multisport; pannakooien voor buitensporten

De multisport-terreinen zijn populair bij de jongere generatie en combineren op één plek de voorzieningen die aanwezig zijn op terreinen voor balsporten, zoals voetbal, basketbal, handbal, volleybal, hockey en andere balsporten. Bereid het multisport-terrein uit met diverse accessoires en fun-sportopties, waaronder schietschijven, een smartphonehouder en een behendigheidspaneel. Bouw uw eigen multisportveld!

Dynamische structuren; uitdagende sporttoestellen voor buiten

Deze toestellen zijn afgeleid van sensatiesporten, die in de lucht, op het water of in de bergen worden beoefend. Denk daarbij aan kitsurfen, snowboarden, parachutespringen etc. De dynamische structuren zijn bedoelt voor prepubers, tieners en jongvolwassenen die op zoek zijn naar de kick. Ze worden op een speelse manier aangemoedigd om hun kracht te gebruiken en uitdagingen aan te gaan.

Trampolines voor buiten

De trampoline is het ideale toestel om geheel natuurlijk te sporten. Daarbij ontwikkelt het bij kinderen de motorische vaardigheden, de bewegingscoördinatie, het evenwicht en de spierkracht.

Vloermotieven voor grondoefeningen bij de sporttoestellen buiten

Nog meer FUN door de vloer ook te gebruiken! Deze speel- en sportmotieven worden op de dempende vloeren aangebracht, loopladder, handen en pijlen, om het parcours te volgen.

Acti’Fun app;  een app om sport en plezier te stimuleren.

De Acti’Fun app biedt een complete oplossing als begeleiding bij de fysieke fun-sport activiteiten.
Met instructievideo’s, het kiezen van sportdoelstellingen en de resultaten bijhouden in een logboek. Ga de uitdagingen aan met familie en vrienden!

Wilt u meer informatie over dit sportconcept of wilt u specifieke informatie voor uw project? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

NL - standard form landing page
Velden met een * zijn verplicht