Artikel gepubliceerd op 28 april 2021

Deze bomen zijn sensationeel! Sinds de introductie is het Kanopé-assortiment voortdurend geëvolueerd. Zij biedt steeds nieuwe uitdagende speelfuncties en blijft innovatief.


De Ka’Yop zit vol geheimen

De Ka’Yop zit vol geheimen. In en rondom de betoverde boom ontdek je steeds weer nieuwe uitdagingen. De boom zit vol leuke sensationele en dynamische activiteiten. Er zijn vier verschillende soorten Ka’Yop-bomen: de Ka’Yop Essentieel, de Ka’Yop Inclusief, de Ka’Yop Dynamisch en de Ka’Yop Maxi.
Het onderste boomdeel focust op samenwerkend en inclusief spel. Funpanelen, geluidsspelletjes, klimnetten, mobiele stoelen en roterend spel zijn verdeeld over de 4 structuren. Het bovenste boomdeel, met zijn weelderige bladeren, transformeert de boom in een groene cocon. Hier ontdek je oneindig veel motorische en sensorische activiteiten.


Zie onze 2021 Nieuwe producten brochure voor meer informatie over de Ka’Yop-bomen

Er was eens…

Proludic vertelt je het betoverende Ka’Yop  verhaal.


Heeft u een nieuw project op de planning staan?

Plant u uw eerste Ka’Yop speelboom? De blikvanger van elk speelterrein?Neem contact met ons op.

Of stuur een e-mail naar info@proludic.nl of info@proludic.be

Recent

Heel Nederland sport en beweegt in de ‘eigen’ omgeving.

Artikel gepubliceerd op 11 maart 2021

Sporten, spelen en bewegen maken een belangrijk deel uit van een gezonde leefstijl. Iets wat vandaag de dag nog belangrijker is dan voorheen. Wanneer we voldoende bewegen werkt dat preventief. Daarbij zorgt het voor sociale samenhang en kan het mensen helpen bij het vinden van aansluiting. Uiteraard is bewegen ook gewoon leuk! Vandaag stellen we...

Samenspeelbelofte Proludic

Artikel gepubliceerd op 17 december 2020

Benieuwd naar wat Proludic belooft om de samenspeelkansen van alle kinderen te vergroten? Lees hier onze Samenspeelbelofte: 2020 2021 Samenspeelbelofte-Proludic