Artikel gepubliceerd op 28 april 2021

Deze bomen zijn sensationeel! Sinds de introductie is het Kanopé-assortiment voortdurend geëvolueerd. Zij biedt steeds nieuwe uitdagende speelfuncties en blijft innovatief.


De Ka’Yop zit vol geheimen

De Ka’Yop zit vol geheimen. In en rondom de betoverde boom ontdek je steeds weer nieuwe uitdagingen. De boom zit vol leuke sensationele en dynamische activiteiten. Er zijn vier verschillende soorten Ka’Yop-bomen: de Ka’Yop Essentieel, de Ka’Yop Inclusief, de Ka’Yop Dynamisch en de Ka’Yop Maxi.
Het onderste boomdeel focust op samenwerkend en inclusief spel. Funpanelen, geluidsspelletjes, klimnetten, mobiele stoelen en roterend spel zijn verdeeld over de 4 structuren. Het bovenste boomdeel, met zijn weelderige bladeren, transformeert de boom in een groene cocon. Hier ontdek je oneindig veel motorische en sensorische activiteiten.

Meer informatie over de Essentiele- J56000, de Inclusieve- J56004 of de Dynamische- J56002 Ka’Yop? Klik hier.


Zie onze 2021 Nieuwe producten brochure voor meer informatie over de Ka’Yop-bomen

Er was eens…

Proludic vertelt je het betoverende Ka’Yop  verhaal.


Heeft u een nieuw project op de planning staan?

Plant u uw eerste Ka’Yop speelboom? De blikvanger van elk speelterrein?Neem contact met ons op.

Of stuur een e-mail naar info@proludic.nl of info@proludic.be

Recent

Ons SchoolMagazine is uit!

Artikel gepubliceerd op 24 november 2021

Vraag hem nu gratis aan. De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is afgelast. Deze zou plaatsvinden van 30 november tot en met 4 december in de Jaarbeurs te Utrecht. Een juist besluit dat is genomen met de onderwijssector, exposanten en de onderwijsvakbonden. Helaas kunnen wij onze noviteiten niet verkondigen op de beursvloer. Gelukkig hebben we een...

Het belang van een Motoriek stimulerend schoolplein

Artikel gepubliceerd op 5 oktober 2021

Motoriek is het vermogen om te bewegen. Kinderen die achterblijven met hun motorische ontwikkeling, zullen minder makkelijk en minder graag bewegen, ook als volwassenen. Terwijl voldoende beweging samen met goede voeding een belangrijke basis vormt voor een gezond leven. Verschillende onderzoeken laten zien, dat kinderen met een goede motoriek zich over het algemeen fitter voelen, mentaal en sociaal beter functioneren...