Duikelrek / Rekstok

Wilt u een duikelrek / rekstok kopen voor uw speeltuin, speelplein of park?

Een duikelrek is een klassiek speeltoestel die in geen speeltuin of op een schoolplein mag ontbreken! Oefen je evenwicht of draai rondjes tot je duizelig wordt! Proludic verkoopt duikelrekken in diverse hoogtes.

Een duikelrek bestaat uit twee staanders en een draaistang. Meestal worden duikelrekken in tweevoud of drievoud verkocht, in meerdere verschillende hoogtes. Zo kan elk kind duikelen aan een rekstok op zijn of haar eigen hoogte.

Professioneel Rekstok kopen

Proludic levert diverse maten duikelrekken. Onze duikelrekken zijn geschikt voor jong & oud, aangezien wij diverse hoogten monteren en kunnen hermonteren. Wij verzorgen ook op aanvraag een ondergrond van rubbertegels om de veilig te waarborgen. Bij ons geniet u van hoogwaardige kwaliteit. Wind, regen, sneeuw, ijs; deze duikelrekken ondervinden er slechts zeer minimale invloed van en gaan 25 jaar mee.

 

 

Proludic verkoopt een duikelrek met houten en een duikelrek met stalen palen. Deze twee modellen zijn zeer geliefd bij onze klanten. Wilt u meer een natuurlijke uitstraling in uw omgeving kies dan het houten duikelrekken. Bent u op zoek naar een duikelrek voor in uw nieuwbouwwijk kies dan de stoere metalen duikelrekken. Beide duikelrekken zijn twee- of drievoudig. Wanneer je een rekstok bij ons bestelt, denk dan ook aan een veilige ondergrond, zodat een eventuele val verzacht wordt.

Professioneel Duikelrek bestellen? Wij plaatsen en monteren

Wil je een rekstok als onderdeel van een groter speeltoestel of wil je een rekstok op maat? Wij hebben specialisten die graag met u meedenken en u verder helpen met de ontwerpfase!

  • Bekijk hier het houten rekstok 1.
  • Bekijk hier het houten rekstok 2.
  • Bekijk hier het houten rekstok 3.

 

  • Bekijk hier het metalen rekstok 1.
  • Bekijk hier het metalen rekstok 2.