Educatieve speeltoestellen

De speeltuin is een plek waar kinderen hun motorische vaardigheden, zelfvertrouwen, verbeelding en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Daarom zijn alle Proludic speeltoestellen educatieve speeltoestellen.

Proludic gelooft in speeltoestellen die speciaal naar de behoeften van kinderen zijn ontworpen. Speeltoestellen waardoor kinderen worden uitgedaagd. Over onze speeltoestellen is daarom goed nagedacht. We leveren speeltoestellen voor alle leeftijden en voor alle kinderen (ook mindervalide kinderen).

 

educatieve speeltoestellen

Bekijk ook onze catalogus Al spelend leren en onderwijzen

 

Beloning
De idee achter al onze speeltoestellen is dat kinderen eerste een bepaalde inspanning moeten leveren voor ze succes oogsten en beloond worden met beweging of schommeling. Die inspanning is vaak fysiek: het inzetten van hun spierkracht of gewicht. Vaak is de inspanning ook meer dan dat: Proludic levert ook speeltoestellen waarover je moet nadenken: speelpanelen bijvoorbeeld.

Zelfs over de kleuren van onze speeltoestellen is nagedacht. Ze moeten kinderen prikkelen, maar niet overprikkelen. Onze speeltuinen mogen opvallen, maar moeten ook passen bij hun omgeving.

Eens doorpraten met een speeltuinbouwer met visie?

+ Neem contact met ons op