Internationaal
6 april 2022

Op woensdag 6 april 2022 organiseren vzw West-Covo en Kortrijk Xpo voor de 68ste maal de drukst bezochte onderwijsbeurs van Vlaanderen en dit van 8.30 uur tot 17.00 uur in hal 1.

Op Tools4schools kunnen leerkrachten en directie van het kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs, logopedisten, ergotherapeuten en kinderverzorgsters kennis maken met boeiende leerstrategieën en de nieuwste educatieve materialen.
Het is tevens de gelegenheid voor een leuke daguitstap met collega’s.

Natuurlijk is Proludic bij dit event aanwezig.  Mogen wij u begroeten op standnummer 120? Dan kunt u kennis maken met het “Vitale schoolplein”:

Een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert.
Een plein dat in eerste instantie wordt gezien als een speel- en ontdekruimte voor kinderen. Op dit plein is een Duurzaam evenwicht gecreëerd tussen de behoeften van kind, klimaat en natuur.

Vraag naar het Proludic Schoolmagazine en lees op uw gemak ons nieuwe concept na. Kaarten kunt u gratis aanvragen via Deketele, Sofie – sofie@proludic.be of registreer u hier direct.