Hout: natuurlijker wordt het niet!

Kinderen zijn dol op verstoppertje spelen of zitten gewoon graag in houten hutjes. Dit edele materiaal heeft dan ook talloze troeven. Ideaal voor een speeltuin!


Wandel met ons mee door het bos …

De natuur is het grootste speelterrein. Kinderen kunnen er rennen tussen de bomen, klimmen op boomstronken, van steen naar steen springen, aan takken hangen … Maar ook de tijd nemen om vogels en planten te observeren, te ontdekken en samen mooie dingen te beleven.
Assortiment Origin’ bootst die avonturen na. Ze zijn ontzettend leerrijk en ondersteunen de ontwikkeling van kinderen.

Door spel en natuur samen te brengen, prikkelt een houten speeltuin de fantasie van het kind. Het wordt gestimuleerd om terug te keren naar de basis van spelen, om te klimmen, te glijden en te springen.

Ontdekken …


Inspiratie voor inrichtingen

Het authentieke karakter van een locatie in het platteland beklemtonen, een rustpunt bieden in de stad of gewoon omdat het materiaal zo mooi is … Er zijn talloze redenen om voor een houten speeltuin te kiezen! Dit materiaal versterkt de persoonlijkheid van een terrein, zonder het uit balans te brengen. De structuren zijn als het ware verankerd in het landschap.

Ontdekken …


Nieuwe sensaties ontdekken

Een houten speeltuin vervult een dubbele uitdaging: hij biedt dezelfde veiligheid als de andere materialen en stimuleert kinderen om nieuwe ontdekkingen te doen. De mechanische eigenschappen van het hout maken de integratie van bijvoorbeeld bruggetjes of touwnetten mogelijk. Hout heeft een interessante structuur en look. En dat maakt het spel aantrekkelijker. Kortom, speelmogelijkheden genoeg!

Ontdekken …


Een prachtige speeltuin in hout of met houtlook

Houten speeltoestellen zijn niet de enige oplossing om een speeltuin in deze sfeer te hullen. Het assortiment Kanopé met zijn ‘houtlook’ nodigt uit tot spannende avonturen in het bos. In de sportwereld passen de Gezondheidsparcours Hout perfect in elke natuurlijke omgeving.

Ontdekken …


Robinia en multiplex, de ideale ‘natuurmaterialen’ voor uw speeltuinen!


Inspiratie nodig? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht

Meer inspiratie …

Langwarrin, Australië

Anet, Frankrijk

Exeter, Engeland

Armadale, Australië

Phillipsburg, Duitsland

Adelaide, Australië

Mill, Nederland

Houghton Regis, Engeland

Brisbane, Australië