Speel- en sporttoestellen , dolle pret voor iedereen

Een kind speelt niet om te leren, het leert omdat het speelt.
Met dit in het achterhoofd ontwerpt en bouwt Proludic al meer dan dertig jaar speeltuinen en sportterreinen die bijdragen aan de fysieke ontwikkeling van kinderen en die voorzien in hun nood aan ontplooiing door ze op emotioneel, sensitief, cognitief, creatief en sociaal vlak te stimuleren. Voor tieners en volwassenen dragen onze ruimtes voor sport- en fitnessactiviteiten bij aan hun welzijn en aan de verbetering van hun fysieke conditie in een dynamische en gemoedelijke omgeving. Ze versterken ook de sociale banden en de integratie.

Met 1200 verschillende producten en 100.000 speeltuinen en sportterreinen wereldwijd op zijn naam, is Proludic de uitgelezen partner voor stads- en gemeentebesturen, scholen, architecten en landschapsarchitecten, campings, winkelcentra enzovoort. Ons doel: vrijetijdsruimten omtoveren tot trefpunten waar mensen zich samen en in een fijne sfeer amuseren dankzij tegelijk innovatieve, hoogwaardige, veilige, inclusieve en universele oplossingen.

Met een onuitputtelijke creativiteit en een optimale, efficiënte en betrouwbare ondersteuning, lost Proludic alle wensen en noden van terreineigenaars in. De 100% gepersonaliseerde oplossingen bieden een antwoord op diverse wensen op het vlak van aantrekkelijkheid, stedenbouw en diversiteit. Daarbij voldoen ze aan de sportieve eisen van de jongsten en aan ieders verwachtingen op het vlak van gezelligheid.

In overeenstemming met de Europese normen voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid worden Proludic speel- en sportterreinen wereldwijd geëxporteerd dankzij haar 6 dochterondernemingen en een vijftigtal exclusieve dealers. Een mooi bewijs van de ‘made in France’ knowhow van het bedrijf, dat haar hele productie centraliseert in het hart van de Loirevallei.


Een vraag? Neem contact met ons op:

Contact Page
Velden met een * zijn verplicht