Installatie & follow-up

Proludic heeft een integrale structuur die ons in staat stelt om elk speelterreinproject te beheren en een lange duurzaamheid te waarborgen.

Onze specialistische teams hebben uitgebreide trainingen gevolgd en beschikken over alle technische vaardigheden om de overkoepelende, interdisciplinaire coördinatie op zich te nemen, inclusief de installatie van spellen, het verzorgen van de indeling en de landschappelijke integratie, het leggen van beschermende ondergronden, aftersalesservice, service en onderhoud.

Wij bieden vakkundige ondersteuning voor alle projecten van onze klanten, ongeacht het toepassingsgebied en de specificaties. Al onze werkzaamheden voeren we uit in lijn met de gewenste doelstellingen en de toepasselijke veiligheidseisen.

 

Projectbeheer

maitrise-oeuvreProjecten worden intern beheerd, gepland en gecoördineerd door ons technische kantoorteam.
Zij beheren alle disciplines voor het hele project in lijn met alle geldende voorschriften en afgesproken deadlines. Daarnaast coördineren ze het commerciële ontwerpbureau dat verantwoordelijk is voor de indeling, de voormannen en de locatieteams.


Installatie

installation

Alle speeltoestellen worden geïnstalleerd door onze lokale technische teams.
Zij bieden een uitstekende service, waarbij ze zich zorgvuldig houden aan de montage-instructies die bij de toestellen zijn meegeleverd, alle vereisten in de specificaties naleven en voldoen aan het toepasselijke regelgevende kader. De montagevolgorde, afstelling van onderdelen, positie en diepte van ankerpunten, grondoppervlakken en droogtijden zijn maar een paar van de aspecten waarop moet worden gelet om een betrouwbare installatie te waarborgen.

Verder zijn wij zeer ervaren in de installatie van speeltoestellen met opblaasbare structuren en elektrische systemen.


Beschermende ondergronden

sol-coule2

Proludic kan allerlei beschermende ondergronden leveren, waaronder zachte, schokdempende oppervlakken die ter plekke worden gegoten, kunstgras, grindbakken, rubber EPDM tegels en houtsnippers.
Al deze producten worden aangebracht conform de huidige wet- en regelgeving, in het bijzonder EN 1176 en EN 1177.

In 2016 legde Proludic 25.000 m² aan schokdempende ondergronden.


Aftersalesservice

sav

Onze aftersalesservice is telefonisch of via onze website bereikbaar.
Ons klantenserviceteam verwerkt aanvragen zo snel mogelijk, handelt eventuele problemen op locatie af en zorgt dat reserveonderdelen worden verzonden.

Meer dan 80% van alle reserveonderdelen wordt binnen vijf dagen verzonden.
Proludic streeft ernaar reserveonderdelen voor speeltoestellen te leveren tot minimaal tien jaar nadat de toestellen uit productie zijn genomen.


Service en onderhoud

maintenance-hpc

Proludic biedt verschillende service- en onderhoudscontracten, waarbij de frequentie specifiek wordt afgestemd op de locatie en de verwachte drukte.
Met deze service waarborgen we het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid van speelterreinen, geheel in lijn met alle actuele normen.
Afhankelijk van de afgesproken vereisten zijn onze teams ook verantwoordelijk voor het inspecteren van toestellen, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en indien nodig het vervangen van onderdelen.