Riga, Letland

De innovatie en creativiteit van Proludic wordt op de proef gesteld in Letland!

In Letland is een waanzinnig groot speelterrein geopend. Het speelterrein is geïnspireerd op de historie en architectuur van de stad Riga. Het speelterrein biedt avontuur voor zowel jong als oud en dankzij de inclusieve toestellen van Proludic is het ook voor minder validen mogelijk om samen te spelen!

1 2

3 4

Er was grote belangstelling voor de opening van dit speelterrein, aangezien het een van de grootste speelterreinen ter wereld is. Dankzij de grote toestellen kunnen de kinderen klimmen, glijden, verstoppen, van het uitzicht genieten en nog veel meer! De ruime indeling zorgt ervoor dat kinderen vrij kunnen spelen zonder hinder van elkaar te ondervinden.

5 6 7

Het resultaat van dit bijzondere project is op de foto’s te zien. Hierboven is onder andere de groene bus uitgelicht. In de zijpanelen van deze bus zijn verschillende spellen verwerkt en kunnen zelfs kinderen met rolstoel achter het stuur kruipen. Zo blijven de kinderen met elkaar in contact tijdens het spelen en zijn er avonturen voor iedereen.