Artikel gepubliceerd op 17 oktober 2022

Motoriek is het vermogen om te bewegen. Kinderen die achterblijven met hun motorische ontwikkeling, zullen minder makkelijk en minder graag bewegen, ook als volwassenen. Terwijl voldoende beweging samen met goede voeding een belangrijke basis vormt voor een gezond leven.

Verschillende onderzoeken laten zien, dat kinderen met een goede motoriek zich over het algemeen fitter voelen, mentaal en sociaal beter functioneren én een positiever zelfbeeld hebben. Steeds duidelijker wordt dat goed bewegen, dus een goed ontwikkelde motoriek, een nauwe relatie heeft met alle vormen van leren.


Op een “Vitaal Schoolplein” worden kinderen gestimuleerd om
op hun eigen niveau te bewegen.

Proludic werkt meer dan 30 jaar nauw samen met specialisten op het gebied van motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Hierdoor zijn verschillende speeltoestellijnen ontwikkeld die de motoriek ondersteunen en ontwikkelen.

Bekijk de lijnen hieronder:


Hoe Vitaal is uw schoolplein?

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op :

Of stuur een e-mail naar info@proludic.nl of info@proludic.be

Recent

“Het Vitale Schoolplein”

Artikel gepubliceerd op 19 oktober 2022

Benieuwd naar de “Schoolplein Trends” van vandaag de dag? Bekijk onze 5-delige schoolplein video serie hieronder. Laat u informeren en inspireren. Als u op zoek bent naar een groen schoolplein dat duurzaam, beheerbaar, aantrekkelijk en in alle seizoenen bespeelbaar is en de motorische ontwikkeling stimuleert, laten wij u graag kennismaken met ‘het Vitale Schoolplein’. Een...

Nieuw in 2022

Artikel gepubliceerd op 21 maart 2022

Ontdek de nieuwe producten van 2022. De Ninja Parcoursen, Calisthenics, Street Workout, Schommels, Kabelbanen en Combinatietoestellen… Doe inspiratie op en laat u verrassen door de vele sport- en speelnoviteiten. Wilt u de brochure ontvangen vraag hem dan aan. Wij sturen hem u graag digitaal toe. Ontdek meer dan 500 producten in onze spel-, sport en...