Nestschommel / Vogelnestschommel

Wilt u een nestschommel kopen voor uw schoolplein, speeltuin of park?

Als er één speeltoestel een doorslaand succes is van de laatste tien jaar, dan is het wel de nestschommel, ook wel vogelnestschommel of familieschommel geheten. Veilig, maar toch uitdagend!

De nestschommel is een grote schommel, met in plaats van een eenpersoons zitvlak een zogenaamd “nest” van gevlochten touwen, waarin meerdere kinderen plaats kunnen nemen. Hóe ze in het nest plaats moeten nemen is niet voorgeschreven: ze kunnen erin liggen, zitten of staan.

Professionele nestschommel of vogelnestschommel kopen

Alleen of samen schommelen? Samen schommelen is natuurlijk veel leuker dan alleen schommelen, en staat de nestschommel altijd garant voor plezier. Maar als iedereen naar huis is gegaan is er soms niets zo lekker als helemaal alleen in de nestschommel te gaan liggen en al wiegend, dromerig naar de wolken te kijken. Nestschommel is leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen die hier heerlijk kunnen genieten van schommelen in een nestschommel. Om lekker languit in te liggen, een boekje te lezen of lekker in weg te dromen. Proludic heeft deze schommels in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Bij Proludic geniet u van hoogwaardige kwaliteit en een garantie van 25 jaar. Daarnaast hebben wij ruim 30 jaar wereldwijd ervaring met speeltoestellen en het plaatsen van speeltoestellen. Deze schommels zijn ideaal voor groepen kinderen van 5 á 6 kinderen, hiermee verzekeren we groepsplezier! U kunt hier gemakkelijk in contact komen met ons voor een offerte aanvraag of bestelling.

Proludic verkoopt de vogelnestschommel in diverse soorten en maten:

  • Bekijk hier de houten balk vogelnestschommel 1.

  • Bekijk hier de HPL + metalen vogelnestschommel 2.

  • Bekijk hier de gegalvaniseerd staal + PVC vogelnestschommel 3.

  • Bekijk hier de houten vogelnestschommel 4.

  • Bekijk hier de kleurrijke vogelnestschommel 5.

  • Bekijk hier de familie vogelnestschommel 6.