Zandtafel

Spelen met zand is een sensuele ontdekkingstocht voor de allerkleinsten. Maar ook oudere kinderen genieten van het spelen met een zandtafel. Bij Proludic bestelt je diverse modellen en formaten.

Niets vraagt zoveel creativiteit van kinderen als het spelen met ongevormde materialen, zoals zand. Als kinderen met een zandtafel spelen maken ze hun eigen huizen en kastelen, graven gangetjes of grachtjes en bakken taarten. Spelenderwijs ontdekken ze de unieke eigenschappen van zand.

 

 

Voor scholen, kinderdagverblijven maar ook bijvoorbeeld campings is een zandbak of zandtafel een welkome aanvulling op de bestaande speeltoestellen. Bij Proludic bestelt je diverse soorten en formaten.

De Zandfabriek
Behalve standaard zandtafels hebben wij ook een lijn die De Zandfabriek heet. Kinderen volgen hier een parcours met allerlei “zandwerktuigen” waarmee zij zand kunnen pakken, overgieten en platmaken. De Zandfabriek bestaat onder meer uit een graafmachine, een vervoerder, een transportband en een kraan en emmer als verbindingselement tussen de verschillende werkplekken.

+ Bekijk ons assortiment
+ Neem contact met ons op over speeltoestellen op maat