Glijbanen

Glijbanen

Als er één speelwaarde altijd een doorslaand succes is dan is het wel glijden. Proludic biedt wel 30 varianten aan. Veilig en uitdagend!

Proludic ontwerpt speeloplossingen met een maximale speelwaarde voor de gewenste doelgroep. Mooie en uitdagende speelplekken die zowel jongens als meisjes uitnodigen tot spel dat past bij hun leeftijd en ontwikkelingsniveau. Dit doen we door zo veel mogelijk variatie aan te bieden in functie, vorm en moeilijkheidsgraad.

Zo bieden wij per speelfunctie diverse variaties aan en kunnen er in één toestel wel vijf verschillende manieren zijn om te glijden, klimmen of samen te zijn. Door in onze ontwerpen te ‘spelen’ met variatie in functie, uitvoering en moeilijkheidsgraad wordt de aantrekkingskracht van onze toestellen vergroot en blijft het spel leuk.
Telkens opnieuw.

Alleen qua glijbanen bieden wij bijvoorbeeld al 30 varianten aan.
rr

 

 

 

 

 

 

Glijbanen in alle soorten en maten De glijbaan is tijdloos en maakt volledig deel uit van de belevingswereld van kinderen. Voor de allerkleinsten garanderen de brede treden een stabiele basis voor een veilige toegang. Rechte of golfvormige glijgoten, buisstructuren van roestvrijstaal, Kayak-glijgoten van polyethyleen; de variaties in vormen, lengten en materialen bieden vele mogelijkheden bij het inrichten van een speelplaats. Zij zijn aan te passen aan iedere omgeving.

De speeltoestellen van Proludic zijn daarnaast modulair opgebouwd. Zo kan een bepaalde speelfunctie binnen een speeltoestel vervangen worden door andere, wellicht meer uitdagende speelfunctie. Combinatietoestellen zijn uitermate geschikt voor dergelijke aanpassingen. Proludic biedt bijvoorbeeld de optie om de bestaande glijbaan te vervangen door een versie van volledig roestvast staal.

Bekijk onze vrijstaande glijbanen, glijbanen in combinatietoestellen of neem contact op over de mogelijkheden voor je speeltuin of speelterrein.