Attractiepark Sprookjeshof, Zuidlaren

trein sprookjeshof

Attractiepark Sprookjeshof breidt uit!

“De nieuwe Proludic toestellen zijn een verrijking voor ons attraktiepark”, aldus de heer Jan Tolner, eigenaar. Door de toesteldiversiteit is er voor iedere leeftijdsgroep een sensationele aanvulling bijgekomen in Sprookjeshof. De Amazone locomotief met wagon, het Rodeoboard, de Aeroskate en Zandfabriek, genoeg extra speelplezier deze zomer.Logo Sprookjeshof

Begin januari 2014 is de beslissing genomen een viertal nieuwe speeltoestellen toe te voegen aan het attraktiepark. De keuze was daarbij gevallen op de Grafic Games Amazone locomotief met wagon, het dynamische en sensationele Rodeoboard, de immer aantrekkelijke metalen Aeroskate voor jong en oud en de unieke Zandfabriek. Voor iedere leeftijdsgroep een nieuw uitdagend toestel wat garant staat voor veel speelgenot.

IMG_0596     Sprookjeshof GG trein  (1) - kopie

De heer Jan Tolner van Attractiepark Sprookjeshof is enthousiast over het resultaat: “De nieuwe toestellen zijn een verrijking voor ons attractiepark. Door het grote toestelverschil is er voor iedere leeftijdsgroep wat nieuws te beleven in het Sprookjeshof. De toestellen bieden veel speelwaarden en worden nu al veel gebruikt. Met name de zandfabriek, die bij ons in het peuterhofje is gekomen, is een echte topper. De kinderen vinden het geweldig!”

Sprookjeshof foto 2 (2) - kopie    Sprookjeshof zandfabriek - kopie

Terug naar lijst