Willem Dreesweg, Amstelveen

Gemeente Amstelveen plaatst Tema toestel!

Proludic heeft de speeltuin aan de Willem Dreesweg te Amstelveen verrijkt met het ludieke en avontuurlijke Tema toestel J4061A. Wilde dieren, verborgen tempels… de jungle in Amstelveen zit vol verrassingen. Bekijk het volledige project.

Het toestel komt uit de nieuwe Tema lijn. Een gethematiseerd toestel dat aanzet tot spelen, leren, ontdekken en uitvinden. Het betreft een alles-in-een product dat zelfs de kleinste speelruimte optimaliseert. Inmiddels wordt er volop gebruikt gemaakt van de diverse spelactiviteiten die het toestel rijk is. De vele tactisch elementen lokken kinderen uit om op ontdekking te gaan. Logica & leren, geluid, ontmoeten, visueel, klimmen, glijden, hanteren, verstoppen en begrip van acties en gevolgen… Fantaserend wanen de kinderen zich in de jungle.

tema toestel amstelveen   Gemeente Amstelveen Willem Dreesweg (5) - kopie

De Nachtuil met platform zorgt voor een briljant observatiedek. Kijk door zijn ogen en verken de omgeving. Ontdek de vriendelijke leeuw; heb je zijn ogen al gezien? Ze kunnen alle richtingen op bewegen! Verstop je onder de leeuw om even bij te komen van alle jungle impressies. 

Gemeente Amstelveen Willem Dreesweg (7) - kopie Gemeente Amstelveen Willem Dreesweg (6) - kopie

Als een ware Indiana Jones ontdekkingsreiziger met snor en safari jas, klaar voor het avontuur! Het Tema speeltoestel is onlangs, tot grote tevredenheid van de bewoners en met veel plezier en enthousiasme door de kinderen, in gebruik genomen.

Wilt u meer weten over onze Tema Toestellen? Kijk dan een in onze catalogus!

Terug naar lijst