Camping de Wulp, Noordwijk

Het speelterrein is weer klaar voor een nieuw vakantie seizoen!

1

Het vakantie seizoen staat weer voor de deur en daarom koos Camping de Wulp ervoor om haar speelterrein te vernieuwen. De gasten kunnen zich deze zomer weer volop uitleven op de avontuurlijke en sportieve speeltoestellen.

Klimmen, klauteren, glijden, ontdekken en rollenspel – De Kanopé productlijn, met z’n natuurlijke uitstraling, nodigt uit om op avontuur te gaan. Daarbij is ook gedacht aan de veiligheid van de kinderen. Onder het toestel is kunstgras aangebracht met val dempende ondergrond. Zo kunnen ouders met een gerust hart de kinderen laten spelen.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

Het resultaat op de foto’s laat zien dat er ook een nieuwe schommel is toegevoegd. Deze schommel is voorzien van een extra groot zitvlak. De J441-Vogelnestschommel biedt een grote speelcapaciteit. Het laat kinderen samen spelen en samen ontdekken, aangezien er plaats is voor wel vijf kinderen. In veel gevallen is hij ook toegankelijk voor kinderen met een beperking vanwege het vertrouwde gevoel met het grote oppervlak.

De sportievelingen kunnen zich dit seizoen ook weer uitleven. Het sportveld biedt vanaf dit jaar de mogelijkheid tot basketbal, volleybal & voetbal!

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij willen Paul en Ela van den Burg hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Beide partijen kunnen zeer tevreden zijn over het resultaat. Proludic wenst Camping De Wulp een zonnig en succesvol seizoen toe en voor de jonge gasten veel speelplezier met de nieuwe toestellen!

5