Frits Bodeschool, Urk

Frits Bodeschool opent nieuw ingericht Origin’ schoolplein!

De Frits Bodeschool in Urk heeft dit voorjaar haar nieuw ingerichte Origin’ schoolplein geopend. De school uit Urk heeft samen met Proludic gekozen voor nieuwe Origin’ speeltoestellen. De Origin’-lijn van Proludic bestaat uit speeltoestellen gemaakt van Robinia hout. De uitstraling hiervan is erg onderscheidend van andere speeltoestellen. speelheuvel Origin schoolplein

Er is gekozen voor meerdere Origin’ toestellen. In het midden van het schoolplein is een op maat gemaakte grasheuvel geplaatst met twee kruipbuizen erin. Bovenop deze heuvel staat een klimrek, een evenwichtsparcours en een glijbaan.

Daarnaast is het schoolplein vernieuwd met een vogelnestschommel, een driedelig duikelrek en een klimstructuur. Ook deze speeltoestellen zijn allemaal gemaakt van Robinia-hout.

Afgelopen week is het schoolplein onder grote belangstelling geopend. Zowel ouders als kinderen waren welkom om te komen kijken naar hun nieuwe Origin’ schoolplein. De kinderen waren erg enthousiast over hun nieuwe pauzeplek en hebben zich direct kunnen vermaken met de nieuwe speeltoestellen.

We zijn met z’n allen, als Proludic, erg trots op dit mooie project. Op onderstaande foto’s is een sfeerimpressie te zien van de opening.

Origin' schoolplein vogelnestschommel Klimstructuur Origin

Origin opstapjes