Shang Street, Mooroobool, Cairns, Australië

Grafic Games Proludic Australië

Mooroobool laat lokale kinderen eigen speelplek ontwerpen met Grafic Games!

Onze collega’s van Proludic Australië hebben in 2016 een uniek nieuw project afgerond.

De lokale gemeenschap op Shang Street, Mooroobool in Cairns, Australië heeft een unieke gepersonaliseerde nieuwe speelplek!

De tekeningen van lokale kinderen zijn namelijk verwerkt op de panelen van de speeltoestellen dankzij Proludic’s innovatieve en prijswinnende Grafic Games techniek.

De speelplek heeft de voorpagina bereikt van The Cairns Post: “Kids know best”. Het artikel vertelt over de nieuwe coole speelplek in Mooroobool en hoe deze is ontstaan met behulp van de lokale kinderen. Het volledige artikel is hier te lezen (in Engels).

De lokale gemeenschapsraad van Cairns wilde de gemeenschap betrekken bij het ontwerp van de nieuwe speelplek. Daarom hebben zij de lokale kinderen pen en papier gegeven en gevraagd hun favoriete dieren te tekenen. Proludic heeft vervolgens haar Grafic Games techniek op de speelpanelen van de J3832 gebruikt om een compleet uniek speeltoestel te ontwikkelen.

Proludic heeft zorgvuldig een selectie gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit dat bestand is tegen het weer en vandalisme, om zo te voldoen aan de eisen van de lokale gemeenschapsraad.

Lees hier de testimonial van Matt Smith, die als Leisure Planning en Club Development Officer direct betrokken was met Proludic namens de gemeenteraad van Cairns.

Download hier een pdf voor verdere informatie over dit project.

Grafic Games Proludic Australië 2 Grafic Games Proludic Australië 4 Grafic Games Proludic Australië 3Grafic Games Proludic Australië 6 Grafic Games Proludic Australië 5

 

Terug naar lijst